Национал Палас СПА & Уелнес
Menu

Сватби

National Palace
National Palace

Превърнете този ден в незабравимо преживяване!

Ние от Хотелски комплекс „Национал Палас SPA&Wellness“ ще предложим най-доброто място за отпразнуване на най-голямото събитие във Вашия живот. Нашите сватбени салони със стилна обстановка, съчетана с личния подход към всеки детайл от нашия отдаден екип, гарантират да превърнат този ден в незабравимо преживяване.

Сватбен Салон „Галерия +“

Размери: 640 кв. м.

Места: 360 седящи места

Видео стена: 4 x 3 м

Озвучаване: “BIEMA”

Прочети повече

Галария -1
svatbeni-tarjestva-svatbi-sliven-national-palace

Сватбен Салон „Максима“

Размери: 380 кв. м.

Места: 185 седящи места

Прочети повече

Основен Ресторант

Ресторант “Национал” е елегантен и уютен. Разкошното офрмление на интериора създава неповторима атмосфера на тържественост. Сватбата в ресторант “Национал” може да се превърне в едно неповторимо преживяване за Вас. Със своите 110 седящи места, той е изключително подходящ за провеждане на сватбени тържества, другарски срещи и др.

Прочети повече

основен ресторант
Ресторант “При Фабрикаджията”

При Фабрикаджията

Ресторант “При Фабрикаджията” е разположен в къщата и първа фабрика на Добри Желязков – Фабрикаджията. Построена в края на XVIII век, тя е най-яркият представител на възрожденската архитектура в гр. Сливен. Живият огън от прекрасната камина, дърворезбите, семплият интериор, създават атмосфера на домашен уют. Със своите 75 места, ресторантът е изключително подходящ за семейни тържества, посрещане на групи туристи, сватби и др.

Прочети повече

Лятна Градина

Ако ви предстои сватба в гр.Сливен, вече няма нужда да губите време в търсене на ресторант. В “Национал Палас” сме създали специален салон за сватбени празненства, отговарящ на всички стандарти за подобен род събития.

Предлаганите сватбени менюта ще удовлетворят всеки изискан вкус

Прочети повече

iznesen-ritual-national-palace

Резервирайте

National Palace
National Palace

Направете вашето мечтано празненство – реалност!

Свържете се с екипа ни, и ние ще ви предоставим едно невероятно изживяване. Изберете датата и ние ще ви помогнем за всичко останало!

Ако ви предстои сватба в гр.Сливен, вече няма нужда да губите време в търсене на ресторант. В “Национал Палас” сме създали специален салон за сватбени празненства, отговарящ на всички стандарти за подобен род събития.

“Галерия+” е най-новият сватбен салон в град Сливен. Построен и проектиран специално за провеждане на сватбени тържества.

Сватбен салон „Галерия” е с площ 640 кв. м., на която се разполагат 360 седящи места.

Обстановката е елегантна, разполагаме със сватбена декорация. Масите са големи и кръгли, с красиви покривки и аранжировка. Столовете са с романтични калъфи.

Салона е с отлична климатизация, перфектно озвучаване и голяма видео стена.

Предлаганите сватбени менюта ще удовлетворят всеки изискан вкус

rituals4
wedhalls-galleryplus7

Какво целим

Създаваме традиции и качество в сърцето на града!

National Palace Spa & Wellness
logo-white1

С използването на този сайт се съгласявате с Политиката за поверителност

National Palace