Национал Палас СПА & Уелнес
Menu

Ресторанти

National Palace
National Palace
Сватбен салон "Галерия+"
Искате да направите резервация?

Свържете се с екипа ни и ние ще помогнем с Вашето резервиране.

Галерия +

Размери: 640 кв. м.

Места: 360 седящи места

Видео стена: 4 x 3 м

Озвучаване: “BIEMA”

Обща информация: Ако Ви предстои сватба в Сливен, вече няма нужда да губите време в търсене на ресторант. В “Национал Палас Spa&Wellness” сме създали специален салон за сватбени празненства, отговарящ на всички стандарти за подобен род събития. 
Сватбен салон „Галерия+“ е с площ 640 кв. м., на която се разполагат 360 седящи места. Решена в квадратна форма, залата предлага идеална видимост на всички гости в нея и дава неповторима тържественост на булчинската маса.
Обстановката е елегантна, масите са големи и кръгли, с красиви покривки и аранжировка. Столовете са с романтични калъфи, разполагаме и със сватбена декорация.
Салона е с отлична климатизация – аспирационната система „Дайкин“ осигурява 75м3 въздух на човек на час, а технологията „БЕТОН-КЕРН“ предлага идеална климатизация за всички сезони. „Галерия+“ разполага с перфектно озвучаване, голяма видео стена (4 x 3 м) и лед осветление, управлявано с компютър, което дарява гостите с цветни пейзажи в различните часови зони на мероприятието.
Предлаганите сватбени менюта ще удовлетворят всеки изискан вкус.
Зала "Максима"
Искате да направите резервация?

Свържете се с екипа ни и ние ще помогнем с Вашето резервиране.

Максима

Размери: 380 кв. м.

Места: 185 седящи места

Обща информация: Сватбен салон „Максима“ е класическа зала с площ 380 кв.м., на която се разполагат 185 седящи места. От „Национал Палас Spa&Wellness“ предлагаме сватбена декорация, която да създаде прекрасно настроение за Вашата сватба. Масите са правоъгълни и квадратни, а в комбинация с нашите красиви покривки и аранжировка, те ще създадат едно незабравимо усещане за Вашите гости.
Залата има идеална климатизация и озвучаване.
Нашите сватбени менюта ще задоволят и най-изисканият вкус и ще оставят незабравими спомени за една страхотна сватба.

р-т Национал
Искате да направите резервация?

Свържете се с екипа ни и ние ще помогнем с Вашето резервиране.

Основен ресторант

Размери: 270 кв. м.

Места: 95 седящи места

Обща информация: Ресторант “Национал” е елегантен и уютен. Разкошното офрмление на интериора създава неповторима атмосфера на тържественост. Вечерята в ресторант “Национал” може да се превърне в едно неповторимо преживяване за Вас. Със своите 110 седящи места, той е изключително подходящ за провеждане на сватбени тържества, другарски срещи и др.

Ресторант “Национал” предлага българска и европейска кухня, комбинирана с отбрана селекция от български и чуждестранни вина, и обслужване, с което се гордеем.

Ресторант “При Фабрикаджията”
Искате да направите резервация?

Свържете се с екипа ни и ние ще помогнем с Вашето резервиране.

При Фабрикаджията

Размери: 85 кв. м.

Места: 70 седящи места

Обща информация: Ресторант “При Фабрикаджията” е разположен в къщата и първа фабрика на Добри Желязков – Фабрикаджията. Построена в края на XVIII век, тя е най-яркият представител на възрожденската архитектура в гр. Сливен. Живият огън от прекрасната камина, дърворезбите, семплият интериор създават атмосфера на домашен уют. Със своите 75 места, ресторантът е изключително подходящ за семейни тържества, посрещане на групи туристи, сватби и др.

Съчетанието от 300 годишната история на къщата, възрожденския дух на комплекса и високия професионализъм на персонала, са гаранция за едно незабравимо преживяване.

Ресторант “Дивечова зала”
Искате да направите резервация?

Свържете се с екипа ни и ние ще помогнем с Вашето резервиране.

Дивечова зала

Размери: 50 кв. м.

Места: 16 седящи места

Обща информация: Със своите 16 места, Дивечова зала е изключително подходяща за провеждане на бизнес вечери.

Menu

National Palace

Насладете се на богата блок маса за закуска и вечеря: Салати подходящи за вкуса на всеки, изключително разновидни, свежи и обагрени. Основни ястия, включващи добре познатите ни меса, както и вегански и вегетариански предложения.  Ордьоври от чуждестранни и български сирена и колбаси. Домашни десерти, плодове, сладоледен бар, торти и още много деликатеси. 

handwritten signature logo V5 black

Галерия от деликатеси

Какво целим

Създаваме традиции и качество в сърцето на града!

National Palace Spa & Wellness
logo-white1

С използването на този сайт се съгласявате с Политиката за поверителност

National Palace