31, Velikoknyazhevska Str, SLIVEN
+359 44 66 29 29 / +359 889 81 99 11
hotel@nationalpalace.bg
Съхраняване на българските традиции
Сватба
Съхраняване на българските традиции

Съхраняване на българските традиции 

Сватбата е традиционно събитие. На този ден близките се сбират за да се видят, за да си припомнят какво ги свързва и за да отпразнуват заедно сватбата на младите. Всеки род си има свои традиции, предаващи се през поколенията и сватбата е един от поводите, при които се прилагат старите ритуали, запазени през годините.

Като цяло елементите в българската сватба си приличат и много хора се стремят към автентичната атмосфера на битовия стил.

“Национал Палас” е  хотелски комплекс изграден във възрожденски стил и в него има и исторически, реставрирани  къщи от 17 век. Сградите са разположени в колоритни дворове, в които има цветни градини  и малка река. В двора има  и красива беседка, която може да бъде използвана за церемонията по подписване. В комплекса има няколко ресторанта, които могат да поемат сватби с различен капацитет и възможност да предложат разнообразно меню. В автентичен битов стил е механата, която е била важна историческа къща. Другите две възрожденски къщи са адаптирани в къщи за гости.  За младоженците би било романтично да се уединят след празника  в типична българска къща или луксозен апартамент.

Всичко това прави “Национал Палас” много подходящо място за провеждане на сватба.

Информация за сватбените салони:

Основния ресторант има капацитет 90 седящи места и площ 270 кв. м. Уютна обстановка, сватбена декорация на столове, маси и интериор.

Салон „Максима” разполага с 185 седящи места и площ 380 кв. м. Стилна обстановка и сватбен декор.

Зала „Галерия” е най-новият и голям сватбен салон в Сливен, специално създаден за сватбени тържества. Има площ  640 кв. м.,  разполага с 360 седящи места, има видео стена 4 x 3 м и озвучаване “BIEMA”. Просторна зала с луксозна обстановка, красиво декорирани столове и кръгли маси.

Добро настроение в елегантна обстановка, вкусна храна, качествена селекция от вина и перфектно обслужване за незабравим сватбен ден.

Comments are closed.