31, Velikoknyazhevska Str, SLIVEN
+359 44 66 29 29 / +359 889 81 99 11
hotel@nationalpalace.bg
Избор на ресторант за сватба
Избор на ресторант за сватба
Избор на ресторант за сватба

Избор на ресторант за сватба

Изборът на ресторант за сватба е сред главните задачи в организирането на сватба. Големият брой изисквания, правят задачата трудна. Стилът и размера на ресторанта, менюто, обслужването, декорацията, комфорт и удобства и индивидуални изисквания.

Ако ви предстои сватба в Сливен, вече няма нужда да губите време в търсене на ресторант. В “Национал Палас” сме създали специален салон за сватбени празненства, отговарящ на всички стандарти за подобен род събития.

Сватбен салон „Галерия” е с площ 640 кв. м., на която се разполагат 360 седящи места. Обстановката е елегантна, разполагаме със сватбена декорация. Масите са големи и кръгли, с красиви покривки и аранжировка. Столовете са с романтични калъфи.

Салона е с отлична климатизация, перфектно озвучаване и голяма видео стена.

Предлаганите сватбени менюта ще удовлетворят всеки изискан вкус.

В комплекса има и сватбени ресторанти с по-малък капацитет. Големината на зала „Максима” е  380 кв. м. и разполага с места за 185 души. Имаме и ресторант с ресторант със 100 места и площ 270 кв. м.. За сватби с по-малко гости можем да предложим механа “При Фабрикаджията”. Заведението е  в с автентична, възрожденска атмосфера и важна историческа значимост. Разполага с 75 места, на площ  от 85 кв. м.

За съвсем малки, сватбени тържества предлагаме „Дивечовата зала”. Тя е малка, уютна, с камина и места за 16 човека. Площта и е 50 кв. м..

За топлите месеци изключително подходяща е лятната градина, която се разпростира на площ от 1 400 кв. м. и има места за 250 души. В градината има фонтан и романтична беседка за сватбени церемонии.

За младоженците предлагаме разкошен апартамент или уютна, битова атмосфера в къща за гости.

В какъвто и стил да организирате сватба, ние можем да предложим вътрешно и външно пространство с подходящ обем. Обслужването е с висок стандарт, храна и напитки от висока класа. Ние имаме опит в организирането на сватби и ще удовлетворим изискванията ви за идеалната сватба.

Comments are closed.